Clubkampioenschap Jeugd Lokeren

In Lokeren bestaat het clubkampioenschap van de jeugd uit een heenronde en een terugronde. De heenronde vindt plaats in de eerste vijf maanden. De terugronde begint vanaf februari tot en met juni.

De heenronde dient om te kijken wie ongeveer op welk niveau speelt. De kinderen spelen op vier schaakavonden telkens één minitornooi. De minitornooien bestaan uit 4 of 5 ronden met alle kinderen die die avond aanwezig zijn. Kinderen die er niet zijn hebben pech en kunnen geen punten verdienen. De beste drie  scores van de  vier speeldagen worden opgeteld enzo wordt een klassement opgesteld.
Het eindklassement van de heenronde vind je hier.

De terugronde is een gesloten competitie. De kinderen worden aan de hand van het eindklassement van de heenronde opgesplitst in twee groepen. Iedereen speelt één maal tegen elkaar en krijgt daar vier maanden de tijd voor. De kinderen krijgen 9 speeldagen de tijd om hun partijen af te werken. Er bestaat een kalender waar de kinderen zich moeten aanhouden. Kan een kind niet, dan moet zij of hij tijdig verwittigen!

Clubkampioenschap Jeugd Reeks A : EINDSTAND (update 17/06/2015)

Clubkampioenschap Jeugd Reeks B : EINDSTAND (update 17/06/2015)

Clubcompetitie Jeugd Reeks C : EINDSTAND (update 17/06/2015)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *