Info Clubkampioenschap Lokeren

Begin september gaat de clubcompetitie van start. Traditiegetrouw beginnen we met een heenronde met 9 speeldagen Zwitsers systeem. Er is telkens één ronde per twee weken, de eerste week is het de officiële wedstrijddag, de week nadien is er mogelijkheid tot inhalen. Ook dit jaar wordt er tijdens de inhaalronden een alternatief tornooi georganiseerd. Iedereen die wil kan inpikken wanneer hij wil, hij moet wel een week op voorhand de tornooiverantwoordelijke (Timothy – timothy.de.rycke@telenet.be) verwittigen.

Er is ook een nieuwigheid betreft het speeltempo. Om ook de jeugd een kans te geven deel te nemen aan onze competitie, gaan we hen aanmoedigen door het speeltempo voor hun partijen vast te leggen op elk 75 min KO. Hierdoor kunnen we garanderen dat hun partijen ten laatste tegen 22.00 gedaan zijn.

Vanaf februari begint de terugronde, dan worden alle deelnemers van de heenronde + alle andere geïnteresseerde spelers in twee of drie groepen ingedeeld. Per groep wordt er een gesloten tornooi georganiseerd met de beker als inzet. De data van alle matchen staan vast in februari, om de drie weken is er de mogelijkheid om een match in te halen of vooruit te spelen.

In bijlage vind je het reglement van onze competitie terug alsmede de tornooikalender tot de terugronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *