Start schaak zomer 2024

Nu het 1 juli is, de zomervakantie officieel begonnen is, sluiten we in Lokeren het seizoen 2023-2024 af. In het clubkampioenschap heeft uw bescheiden reporter met zijn hakken over de sloot de titel weggekaapt in reeks A van Jeroen. Het verslag van die laatste ronde vind je hier. Jeroen had reeds de voorronde gewonnen en we moeten de bekers toch wat democratisch verdelen. In de B-reeks wint Akos en in de C-reeks bleek Veerle te sterk. De bekers werden uitgereikt, er zijn zelfs enkele foto's van:

bs
Voor deze bekers is veel gezweet en gevloekt.
ab
Akos, de winnaar van de B-reeks
gb
Uw reporter mocht ook op de foto

 

Het einde van het seizoen werd reeds gevierd op 8 juni bij de traditionele barbecue. Waar uw reporter/fotograaf natuurlijk ook op het appel was.

aabb
cc
Het doel van opdienen heeft Stef nog niet volledig begrepen. Of net wel?

Niet getreurd, naast de vele schaaktoernooien die er in de zomer plaatsvinden wordt er ook nog steeds op dinsdagavond geschaakt. Echter niet meer in Den Blauwen Hof, die laten we definitief achter ons.

Vanaf 2 juli tot en met eind augustus spelen we op dinsdagavond in restaurant Vos (Tennis Reinaert), Groenstraat 29, Lokeren. Soms wordt er een toernooitje georganiseerd, soms wordt er vrij gespeeld. Als het goed weer is spelen we sowieso gezellig in de avondzon onder de bomen. Een aanrader! Wat foto's hoe er het vorig jaar aan toe ging vind je hier

In september keren we terug naar de sporthal in Lokeren. Maar laat ons eerst samen genieten van de zomer!

Categorie

CK

Reacties

Vers van de bestuursvergadering van afgelopen woensdag.
Vanaf 10 september wordt er terug in de Sporthal gespeeld. De simultaan met de clubkampioen vindt plaats op dinsdag 17 september.
Dus op 3 september wordt er ook nog in Restaurant Vos geschaakt!