Twee tornooitjes in Lokeren

Op het einde van het jaar zijn alle lessen gegeven, en het clubkampioenschap is ook gespeeld. Afgelopen dinsdag speelde de jeugd dan nog maar een leuk tornooitje om het schaakseizoen (bijna) af te sluiten. Er werd versneld Zwitsers gepaard, zodat iedereen wat partijen had tegen spelers van een gelijkaardig niveau.

Naast onze jeugdleden speelden er ook een paar nieuwe schakers mee die al eens kwamen proberen. Ze vonden het heel fijn en ik vermoed dat we ze in september terug zullen zien. Er speelden ook een paar lesgevers, papa's en zelfs een opa mee. Hieronder de eindstand, proficiat aan alle winnaars!

Eindstand

Ook bij de volwassenen zijn er geen officiële partijen meer te spelen. Dan maar een klein rapidtornooitje, al waren we met heel wat minder dan de jeugd!

Opvallend was dat we na 3 ronden oneven werden, dan offerde onze voorzitter zich maar op om niet te spelen. Kwatongen zullen beweren dat hij schrik had om een beslissende partij te spelen tegen de oververdiende maar altijd bescheiden tornooiwinnaar.

Eindstand

Volgende week een feestelijk afsluiten en prijsuitreiking, daarna verhuizen we voor de zomer naar restaurant VOS. En dan zie ik jullie volgend jaar graag terug in de sporthal!

Categorie

Algemeen