IC ronde 9: Ploeg 7

Een wat herschikte ploeg verliest nipt in de Mercatel.

Bord 1 (Victor): In het begin ging het zeer vlot, maar toch speelde hij soms rare zetten.Hierdoor kwam ik beter te staan en dankzij een trucje kon ik zijn dame winnen. Toch maakte hij mij het nog moeilijk maar door het verschil kon ik toch winnen.

Bord 2 (Nick): Ik was het langst bezig maar helaas heb ik het onderspit moeten delven. In het begin ging het gelijkopgaand. Ondanks het feit dat ik door een -voor mij toch- een rare zet 1 stuk tegen 2 pionnen voorstond. Naderhand heb ik deze voorsprong moeten afgeven door een stukverlies, maar toch vocht ik door en ben ik een beetje teruggekomen. Helaas was het verschil in het eindspel iets te groot.

Bord 3 (Stan): In het begin was het een "gewoon" spel (lees: te snel spelen met deze tijdslimiet), daarna werd het moeilijker maar werd het uiteindelijk remise (en daar heeft hij veel geluk voor gehad)

Bord 4 (Brecht): In het begin was het gemakkelijk tot ik een blunder maakte en nog +- 20 zetten voort speelde. Toen ze promoveerde kon ze mij mat zetten.

Helaas een nipte nederlaag, 2.5 - 1.5.

Categorie

IC