Nieuwjaarsreceptie 20 januari

Beste leden, ouders en sympathisanten van L.S.V.-Chesspirant VZW,
Gelukkig nieuwjaar!

Bij deze jaarwisseling wensen wij jou en ook jouw dierbaren vreugde, gezondheid, voorspoed en nog veel schaakgenot! Naar jaarlijkse gewoonte zullen wij ook dit jaar een nieuwjaarsreceptie organiseren.
Deze zal doorgaan op zondag 20 Januari 2019 in het Sport en Jeugdcomplex, Sportlaan 2 te Lokeren! Zowel volwassenen, jeugdleden en hun ouders worden hierbij graag uitgenodigd.

We starten om 14.00 met een hapje en drankje en vanaf 15.00 tem 18.00 staat een gezellig informeel schaaktornooitje op het programma waarbij we jong en oud samen willen laten spelen. Geen verplichting om alle partijen mee te spelen. Ook ouders die zich eens willen wagen aan een partijtje, zijn ook heel erg welkom om eens mee te spelen. De andere ouders en schakers die niet wensen mee te spelen, kunnen natuurlijk gezellig verder keuvelen in de cafetaria waar onze receptie doorgaat. We gaan trachten om het tornooi tegen 18.00 te beëindigen.

Reserveren is geen noodzaak maar het is wel handig voor onze catering om dit op voorhand grotendeels te weten. Maar zelfs indien je niks laat weten is dat geen enkel probleem.
Alvast bedankt aan onze organisatoren Ferry en Sophie.

Met vriendelijke schaakgroeten,
Vanwege het bestuur van L.S.V-Chesspirant VZW
Timothy De Rycke
Voorzitter

Categorie

Algemeen