Criterium Zottegem

In de -8 gingen Timur en Eden er weer voor en eindigden op plaats 1 en 2. Straf dat zo jonge schakers al zo standvastig hun speelsterkte kunnen tonen.
Beide staan ook in de top van het criteriumklassement, Timur lijkt op weg naar plaats 1, Eden zal een strijd moeten voeren voor plaats 2.

Lowie bevestigt wat hij in Turnhout toonde en doet er nog een half puntje bij door 9e te worden met 5,5/9. Paul, Tigo en Senne scoorden elk 5/9. Amina wist 3,5/9 te scoren.
Paul zal nog wel in de top 10 van het criterium bij de -10 willen binnenkomen op een van de volgende tornooien.

Adriaan, Lotus, Maarin en Abel haalden een hele straffe stoot uit door de 1e tem 4e plaats te bezetten bij de -12. Voor Abel was dit zijn eerste prijs op een criteriumtornooi. Lars blijft standvastig 4/7 scoren en Tijl scoorde op zijn 1e tornooitje meteen 3/7.
In de tussenstand leidt Lotus de rangschikking, Adriaan achtervolgt met een tornooi minder op plaats 2. Maar ook Maarin (4e) en Abel (9e) hebben hele mooie plaatsjes in het klassement.

Pieter-Jan werd sterk 2e in de -14 met 6/7. Maar ook Lars (4,5/7 en 6e plaats) en Mattijs (4/7 en 8e plaats) speelden heel straf. Uma, Arnon en Ahmed zetten ook hun beste beentje voor.
Maxim staat 3e in de criteriumtussenstand, dit tornooi kon hij er niet bijzijn omdat hij deelnam aan het Open van Leuven in het verlengde weekend.

Geen deelnemers van de club in de -16, maar Diana (plaats 4) en Lasse (plaats 6) doen zeker nog mee voor een mooi plaatsje in de eindstand van het criterium.

Wolf en Wouter wisten elk wat boven hun eigen elo te presteren en scoorden 4/7. Wouter staat 3e en Wolf 4e in de tussenstand.

Heel straf geschaakt allemaal!

 

Categorie

Jeugd