Criterium Leuven

Het criterium van Leuven is al iets meer dan een maandje achter de rug. Maar toch is er nu pas een verslagje.
Door een vergetelheid de dag zelf werden de bekers van de tornooi-winnaars vergeten bij de uitreiking.

Afgelopen zondag konden we Adriaan en Timur hun beker overhandigen en het waren hele mooie bekers!

Bij de -20 haalde ikzelf 4/7, de top 3 was te sterk.
In de -16 werd Lasse ondanks een verliespunt alsnog 5e met 4/7, hij had namelijk heel veel scheidingspunten. Yoran was sterk gestart maar moest daarna wat gas terug nemen om te eindigen op 3/7.
Lars wist 4/7 te scoren en werd 10e in de -14. Ook Mattijs blijft vooruit gaan, na vele criteriums hard zwoegen haalt hij voor het eerst de helft van de punten binnen. Axl scoorde 3/7.
In de -12 schaakten Adriaan en Lotus erg sterk, ze waren altijd bovenin te vinden. In ronde 3 speelden ze onderling remise. De laatste ronde ging het was mis, Adriaan moest vrede nemen met remise en Lotus met verlies, maar nog steeds stonden ze helemaal bovenaan 6/7 gaf Adriaan de eerste plaats met 5/7 en veel scheiding werd Lotus mooi 2e.
Aangezien Paul ziek was moest Tigo als enige van de club strijden in de -10, met 3/3 startte hij sterk, uiteindelijk wist Tigo 5/9 te halen.
Bij de -8 maken Timur en Eden het wel al een paar keer onveilig. Timur won in ronde 3 tegen Eden, maar stond in ronde 4 remise toe. Aangezien Eden ook remise speelde tegen Timur zijn achtervolger en de rest won werd Timur 1e met 8,5/9. Eden werd mooi 3e met 7,5/9.