Online (landen)competities

Er wordt nog steeds voornamelijk online geschaakt. Volgende week is er het eerste echte real-life tornooi in Brugge met enkele deelnemers van onze club: BK Brugge

Glorney
Voor de jeugd was er van 27 tem 31 juli de Glorney-cup. Dit is een match tussen Engeland, Wales, Schotland die traditioneel aangevuld wordt met Ierland, Nederland en Frankrijk. Door het wegvallen van Frankrijk kon België aan deze online editie deelnemen.
Voor België kwamen 6 van onze schakers in actie: Alexander, Jiaqi, Killian, Léon, Parcival en Tyani. Geen enkele Belgische ploeg wist de eindwinst binnen te halen, Engeland en Nederland bleken gewoonweg sterker. Maar toch leuk om je nog eens in het echt te kunnen meten met jeugdtoppers van het buitenland.
Resultaten Glorney

Online Olympiade
Van 24 juli tem 30 augustus is er de Online Olympiade, dit lijkt natuurlijk wel een heel lang tornooi. Maar het werkt gelukkig in bepaalde fases. België speelt mee in de 3e divisie die loopt van 7 tem 9 augustus. Als ze binnen de top 3 kunnen eindigen mogen ze dan verder mee spelen in de 2e divisie van 14 tem 16 augustus. Voor dit team mogen Tyani en ikzelf meespelen. Tyani heeft momenteel een maximumprestatie met 6/6 en ikzelf ben tevreden met 2/3.
Tornooisite - Chess-results.com

Zomertornooi CREB
Vanaf vandaag is er een online zomertornooi door de CREB. Er wordt elke zaterdag gespeeld om 15u, je kan voor één ronde of voor heel veel rondes meedoen, je moet het gewoon doorgeven. Jan en Tuur spelen mee in dit tornooi, Tuur wist een veelbelovende stelling op te bouwen maar kon hem helaas niet afwerken, doe zo verder Tuur!
Uitnodiging - Site CREB

Categorie

Algemeen

Reacties