Open De La Toussaint 2021

Niet alleen in Leuven, maar ook in Frankrijk (Caen) wordt er gespeeld. Adriaan, Annelies, Joris, Lasse, Lotus, Parcival, Paul, Pjotr, Wessel, Wolf, Wouter en Yumi nemen er deel aan het tornooi "Open De La Toussaint 2021". Je kan de resultaten volgen op http://www.echecs.asso.fr/FicheTournoi.aspx?Ref=52980 (Annelies, Joris, Parcival, Pjotr, Wessel, Wouter) en http://www.echecs.asso.fr/FicheTournoi.aspx?Ref=52979 (Adriaan, Lasse, Lotus, Paul, Wolf, Yumi)

Categorie

Algemeen

Reacties

Na 3 rondes staan Parcival en Wolf nog steeds op het maximum van de punten. Ze vechten morgen om bovenaan te blijven.
Naast het schaken is het ook leuk in de speeltuin, aan de zee, bij de spelletjes of in de voorbereiding.
Ze hebben hier in Frankrijk wel heel rare uurscha's om te spelen en te eten. Heel vroeg 's ochtends beginnen maar ook heel laat avondeten.

Parcival scoort 5/7 en heeft erg hoge scheidingspunten, hierdoor wordt hij 6e in het algemeen klassement van het tornooi. Hij wil alsmaar sterkere tornooien spelen om voldoende tegenstand te hebben. Pjotr speelde ook erg sterk en behaalde 4/7. Joris en ikzelf scoorden de helft. Wouter wist 3/7 te halen in de Open groep.

In de -1700-groep waren Wolf zijn tegenstanders soms al tevreden met remise tegen de hoogste elo, 5/7 was het eindtotaal. Lotus scoorde de helft van de punten. Yumi en Adriaan scoorden elk 3/7. Lasse en Paul wisten 2 keer de winst binnen te halen.

We zijn alvast goed opgewarmd voor het aankomende BJK in Blankenberge!