OVIC 19-20

In de Oost-Vlaamse Interclub schreven we dit seizoen 3 ploegen in. 2 met thuisbasis Melle en 1 in Lokeren. Aangezien er 3 reeksen waren konden we dus mooi verdeeld worden en hoefden we niet onderling te strijden.
De laatste ronde was nog niet gespeeld, maar aangezien een inhaalmatch lastig te plannen valt op heden is er beslist dat de huidige eindstand behouden wordt, stijgers en dalers zijn er niet aangezien de inschrijvingen op basis van elo zijn.

Ploeg 1 bestaande uit William, Joris, Robbert enĀ Annelies speelde 2 keer gelijk, tegen Zottegem en Aalst. Zottegem wordt eerste op bordpunten met 1 punt meer dan ons (dus een halfje meer ergens in een match), we hebben het dus toch wel spannend gemaakt. Maar ook daaronder was het spannend, wijzelf eindigen met evenveel bordpunten als KGSRL maar met 2 matchpunten meer op een 2e plaats. Onze topscorer was ongetwijfeld Joris met 5.5/6. Invallers Ward, Lennart en Parcival scoorden ook telkens het volle punt als ze mochten aantreden.

Ploeg 2 (Parcival, Pjotr, Veerle en Leen) had ook 2 superinvallers genaamd Alexander en Glenn die steeds paraat stonden. Stan was een eenmalige extra kracht. Als ploeg moest maar 2 keer toegegeven worden dat de tegenstanders echt sterker waren. De bordpunten waren helaas net niet voldoende om 3e te worden maar 4e is ook erg mooi. In deze ploeg was het vooral de jeugd die erg sterk scoorde: Pjotr 5.5/7, Alexander 2.5/3 en Parcival 3/4.

Ploeg 3 (Jan, Akos, Roger, Rik, Jo) had vaste waarde Jo die altijd present was en puntenkanon Rik die 4/4 scoorde. Deze ploeg won 4 matchen, moest een keer een gelijkspel toestaan en een keer een verlies. Een oververdiende 3e plaats was hun eindrangschikking.

Dikke proficiat aan alle spelers die hun beste beentje voorgezet hebben in de Oost-Vlaamse interclub!

Categorie

Algemeen

Bestanden