OVIC Ronde 1: Ploeg 3

Het is raar, zeer raar, om na een half jaar zonder officiële matchen dan toch terug te kunnen spelen. Voor mezelf was dit geleden van 2013. In die tijd speelde ik jaarlijks 1 BJK en eventueel eens 1 interclubmatch.
Nu is dat eerder 3 degelijke tornooien + een interclubseizoen.

Er waren wat aanpassingen nodig omwille van corona. Zo was er de handgel, de tafels die om ter verst uiteen stonden, de mondmaskers, aan het bord wachten als je tegenstander er nog niet is, aan het bord blijven zitten en geen handjes schudden.

Wachtebeke 2 was onze tegenstander en het was de enige 'echte' match in de zaal. De elo's waren ruim in ons voordeel, maar het moet natuurlijk gespeeld worden.
De andere matchen waren onderlinge duels die natuurlijk in de eerste ronde moeten gespeeld worden.

Eens de partij begint zie je dan allemaal spoken in elke berekening opnieuw omdat het gewoon heel erg lang geleden is.
Ikzelf won maar naast het punt binnenhalen was er over mijn zetten niet veel moois te zeggen. Mijn ploeggenoten Robbert, Wessel en Parcival speelden na hun lange zomerslaap allemaal remise en hadden net als ik erg gemengde gevoelens over het verloop van hun partij tegen een sterk spelend Wachtebeke 2.

Eerste match gewonnen met ploeg 3 maar in het vervolg zal het beter moeten om te scoren in 2e!
Ploeg 4 (3e afdeling) won van KGSRL. Ploeg 5 (4e afdeling) verloor tegen een voor deze afdeling erg sterke KGSRL-ploeg. Ploeg 8 (4e afdeling) won vlot tegen Oudenaarde.
Voor de rest waren er 4 onderlinge duels tussen onze ploegen. Volgende ronde op zondag 18 oktober kan iedereen tegen andere clubs gaan spelen.

Alle uitslagen

 

Categorie

IC