5 op een rij voor Tyani in Limburg

Vorige zaterdag was er het criteriumtornooi van Limburg om de Paasvakantie goed in te zetten.

Killian had een mooi tornooi met 5.5/9 tegen sterke tegenstand, dat leverde hem de 7e plaats op bij de -10.

In de -14 speelden Alexander en Tyani, in ronde 2 mochten ze het tegen elkaar opnemen, Tyani wist te winnen. Alexander haalde met 4/7 de 8e plaats. Tyani moest in ronde 4 een remise toestaan tegen Arne, dan nog eentje in ronde 6 en in ronde 7 kon ze de tornooiwinst binnenhalen met een remise eens de partij naast haar gedaan was. Met 5.5/7 wint Tyani de C-reeks, zo wint ze voor de 5e keer op rij het criterium van Limburg!

De B-reeks was een vrij speciale qua sterkte, de eindwinst zou vermoedelijk voor Parcival of Lev zijn. Een foutloze 2/2 bracht al een match (voor vermoedelijke tornooiwinst) in ronde 3. Parcival moest deze keer helaas zijn meerdere erkennen en ging huiswaarts met 6/7 en een 2e plaats.

Dries en William hadden een vrij bewogen tornooidag. Na op de juiste trein te zitten kwamen ze toch niet tijdig op de bestemming aan, omdat treinen nu eenmaal soms splitsen. Maar uiteindelijk konden ze dan ietsje later inpikken. Ikzelf was goed gestart met 3/4, maar kon daarna slechts een halfje extra scoren. Dries en William verloren elk 1 match in ronde 5 en scoorden zo elk 4.5/7 wat goed was voor de 2e en 3e plaats bij de jeugd.

Categorie

Jeugd