Vreugde of bittere pil: de elo-lijst van 1 april

elo Pjotr Pjotr Cappan

De computer van de bond presteerde overuren en presenteerde ons het nieuwe elo-klassement.

Het elolijstje van de club

Ploeg 1 was goed op dreef in de interclub en daardoor gaat de top 5 en Robbert er op vooruit. Dries verstevigt zijn 2de plaats en sluipt langzaam maar zeker naar de top. Kan je nog een tandje bijsteken Ward of leg je je neer bij het onvermijdelijke? De top 10 blijft ongewijzigd, enkel Robbert en Klaus schuiven wat naar boven.

Vreugde en verdriet

De winstlijst wordt logischerwijs gedomineerd door de jeugdspelers (de volledige top 10). Pjotr presteerde super en klokte af met een winst van 135 punten ! Dit is voor hem al de zesde stijging op rij en brengt hem op 1652. Hij wordt op ruime afstand gevolgd door Eleen die door 2 partijen goed kon scoren. Ze wordt op de hielen gevolgd door Alexander die tegen een reeks sterke tegenstanders goed wist te schaken. Wolf (die alweer stijgt) en Jiaqi (die herbevestigd na een kleine terugval) vervolledigen de top-5 stijgers. Bij de volwassenen deden Nico, Glenn en Rik het goed.

Gelukkig waren de stijgers overduidelijk in de meerderheid. Helaas moeten ook enkelen wat puntjes prijsgeven, maar al bij al niet al te veel. Bij de ongelukkigen zijn toch wel wat bestuursleden (oei). Maar ik werp niemand een steen want ondergetekende zit liever achter den bar dan aan het bord.

Proficiat aan allen.

Peter

Categorie

Algemeen