CK volwassenen: terugronde (indeling van de reeksen)

Beste schaakmakkers


De kalenders voor de terugronde zijn uit! Er zullen dit jaar vier reeksen zijn in de terugronde. Elke reeks bestaat uit zes schakers en er wordt gespeeld met een heen- en een terugronde. Enkel in de A-reeks zijn er zeven schakers ingedeeld. Dit betekent dat er in de A-reeks veertien partijen zullen zijn, terwijl er in de B-, C- en D-reeks maar tien partijen zullen worden gespeeld. In de A-reeks is er uiteraard wel elke week iemand BYE. In de A-reeks spelen we volgens het principe twee weken spelen, één week niet. Dat komt neer op 21 speelweken. In de B-reeks, C-reeks en D-reeks spelen we volgens het principe één week spelen en één week niet. Dat komt neer op 20 speelweken. Op die manier eindigen alle reeksen ongeveer gelijktijdig.

Ik heb ook even rondgevraagd of Jan en Rik in een hogere reeks mochten meespelen. Er was hiertegen geen bezwaar. Jan zat normaal in de C-reeks, maar speelt nu mee in de B-reeks. Rik zat normaal in de D-reeks, maar speelt nu mee in de C-reeks. Dit om het voor iedereen wat aangenamer te maken.

Bijgevoegd vinden jullie de verdeling van de reeksen. Je kan per reeks verder ook al kijken tegen wie je wanneer moet spelen. Kunnen jullie op de eerste speeldag eventueel zelf telefoonnummers uitwisselen om elkaar te verwittigen bij afwezigheid? Er moet volgens het reglement ten minste één dag op voorhand telefonisch worden verwittigd bij afwezigheid.

Als er nog vragen zijn, laat maar weten!

Graag tot dinsdag voor ronde 1
Kurt

Categorie

CK