Debutantentornooi Wetteren

In het weekend waarin de grotere/oudere schakers naar Maastricht trokken. Trokken er ook 23 debutanten op uit onder begeleiding van Peter en Steven, dit was naar Wetteren.

In de voorrondes wisten Tuur, Maarin, Jasper, Zephira en David te starten met 3/4. Wouter haalde de hoogste voorrondescore met 3.5/4.

Maarin behaalde de volle buit in de B-finale met het maximum haalde hij goud, Tuur deed het ook prima en wist zilver te halen in deze groep. Vervolgens haalde Tobe brons in C-finale, Johannes (D-finale) en Armin (E-finale) haalden goud en Xander haalde zilver in de H-finale.

David en Jasper kwamen allebei in de hoogste ofte de A-finale terecht. Daar haalden ze beiden zilver. Zehpira koos het zelfde kleurtje in de B-finale. In de D-finale was er zilver voor Sinon en brons voor Robin. Ruben nam goud mee in de E-finale en Menno was goed voor brons. Tiemen haalde goud binnen in de F-finale waarin Simon zilver haalde. Thomas wist op een goede noot te eindigen met goud in de G-finale.

Wouter had gedacht dat de grote gouden medaille al binnen was voor de finales gespeeld werden, maar zo gaat dat niet. Uiteindelijk werd het brons in de A-finale. Jorrit haalde goud binnen in de B-finale. In de C-finale haalden Brecht en Emerik beiden brons. Tycho haalde brons in de D-finale. Elitha haalde goud en Esther zilver in de E-finale.

Zeskampen Wetteren
Op Pinkstermaandag werden er ook nog zeskampen gespeeld waarin Stan, Igna en Loïc het beste van zich gaven, de uitslagen zijn daarbij nog een verrassing.

Schoolschaaktornooi GBS Lochristi
Op 30 mei werd in de namiddag een schoolschaaktornooi gehouden in Lochristi. Ook enkele schakers van onze club tekenden present. Iedereen van alle leerjaren van de lagere school speelde in een grote groep.
Brecht werd mooi 2e met 6/7.
Maarin haalde als zo goed als jongste van het tornooi een 3e plaats met 5.5/7!
Noah werd 12e met 4/7.

Categorie

Jeugd