Krokustornooi Gent

Dat onze schakers heel graag willen schaken dat zie je duidelijk als ze met 18 ingeschreven zijn voor een tornooi.
Ik kon er zelf helaas niet bijzijn maar Joris is de eerste dag komen kijken en zag dat er wel goed geschaakt werd!

In de -20 speelden Diana en Lasse. Diana werd 3e met 5,5/7. Lasse leek lange tijd ook op weg naar een plaatsje in de top 5, maar een minder toffe paring in de laatste ronde zorgde dat hij op 3,5/7 eindigde en 6e werd.

In de -14 waren 11 van de 33 schakers van LSV-Chesspirant, enkele onderlinge matchen waren dus gegarandeerd. Adriaan, Maxim en Lotus eindigden gedeeld 3e met 5/7. Op scheidingspunten was Adriaan de 3e wat erg straf is gezien hij nog bij de jongsten van deze reeks hoort (nog maar net geen -10 meer). Alle 3 waren ze goed opgewarmd geraakt in Wachtebeke.
Pieter-Jan, Lars, Tuur en Maarin scoorden allen een voortreffelijke 4/7. Yumi, Uma en Abel scoorden 3/7 en gaan een volgende keer ongetwijfeld voor de helft of meer. Jasper was er niet het hele tornooi bij en scoorde 1/5.

De -10 speelde op een sneller tempo en mocht 11 rondes spelen op 2 dagen. Paul werd mooi 4e met 8/11. Ook Tigo is in topvorm en werd 5e met 6,5/11. Senne en Eden scoorden elk mooi de helft. Gust wist 3/11 te scoren.

Supergoed gedaan van al onze schakers! Elk tornooi is een beetje meer ervaring om nog sterker te worden en nog meer plezier te hebben.

Alle foto's komen uit het foto-album van de KGSRL. Dank voor de organisatie.

Categorie

Jeugd