Wachtebeke Winter Open

De afgelopen jaren werden er altijd Round Robin tornooien georganiseerd. Dit jaar gooiden ze het over een andere boeg en speelt iedereen tesamen met versnelde paringen. Tyani, Diana, Maxim, Lotus, Adriaan, Yumi, Maarin, Paul en Axl gaan de strijd aan.

Ronde 1 zag er prima uit met zelfs hyperversnelde paringen. Iedereen kreeg een tegenstander die interessant en haalbaar was.
De versnelling gebeurde echter in de volgende rondes heel raar wat soms helaas hele moeilijke tegenstanders gaf. Wie in het midden van het pak zit heeft daar minder last van, maar als je eigen elo nog wat lager is, dan is het wel heel erg moeilijk als die versnelling dan maar 1 ronde echt goed toegepast wordt. Vanaf ronde 5 werd er met de gewone punten gepaard en sinds ronde 6 zijn alle matchen wel interessant, een beetje zoals in een gewoon Zwitsers.

De strafste stoten komen tot nu toe van Paul die al 2 keer wist te winnen, Adriaan won 1 keer tegen iemand met ongeveer 400 elo meer. Diana wist al 3 remises te behalen tegen 2000.
Er staan nog 3 spannende rondes op de planning! Resultaten

Diana, Maxim en Lotus vinden die 9 gewone rondes nog maar niets en doen tussendoor zelfs nog mee aan de Blitz en Rapid!

 

Categorie

Jeugd