Het ONJK gaat van start!

Na 2 jaar wachten is er weer het Open Nederlands Jeugdkampioenschap. Een aantal kinderen van onze club staan weer paraat om Nederland onveilig te maken. Dit jaar is het niet in Borne maar in Enschede, niet ver van de oude locatie.

De heenrit liep vandaag vlot, behalve voor 1 auto. Marisa, Tigo en William hadden panne! Gelukkig werden ze gered door Lien en Roel die Tigo en William net voor de grens kwamen oppikken. Marisa kon helaas geen vervangwagen krijgen voor 5 dagen, dus keerde terug richting Merelbeke en komt dinsdag met Uma ons vergezellen.

Alle paringen en livepartijen zijn te vinden op onjk.nl. Eden speelt mee in de F-G-H-reeks, Senne, Tigo en Paul in de E-reeks. In de D-reeks hebben we 5 spelers in de top 17, hier spelen Yumi, Lotus, Abel, Adriaan en Maarin.

Ondanks dat de C-reeks bij de oudsten behoren, spelen hier wellicht de grootste sloebers. Killian, Stan, Maxim, Jack en vanaf dinsdag Uma komen hier met veel goesting punten rapen. William, die ook mee is voor analyse en voorbereiding, speelt mee bij de 'veteranen' van de U25.

Gelukkig zijn er ook nog mensen die voor ons zorgen. Roel zorgt voor de schaakbegeleiding. Marisa, Cathérine, Lies, Lien, Heidi en Wendy zorgen voor het lekkere eten en al onze andere zorgen.

Meer verslagjes volgen nog, op voorwaarde dat jullie goed supporteren natuurlijk.

Categorie

Jeugd