ONJK: De eerste ronde(s)

We zullen beginnen met het beste nieuws van de dag: zonet zijn Marisa en Uma toegekomen! Zo zijn we compleet en kunnen we er vanaf morgen echt tegen aan.

Nadat we vanmiddag met een aantal boterhammen en een flinke portie groenten naar binnen hadden gespeeld, konden we vertrekken naar de tornooizaal.

William speelde het langst. Na heel wat prutsen en knoeien kon hij gelukkig nog op een diefje de winst pakken, een partij om snel te vergeten.

In de C-reeks speelden Stan en Jack op bord 1 en 3. Ondanks het harde vechten bleek het eloverschil van ongeveer 600 voor beiden net te groot. Maxim kon vlot winnen, Killian gebruikte zijn tijd goed en kon het eindspel goed afmaken.

In de D-reeks wonnen Abel, Yumi en Adriaan vlot. Maarin en Lotus wonnen ook, al hadden zij meer weerstand gekregen van hun tegenstander.

In de E-reeks won Paul zeer snel, hij was als eerste klaar. Tigo verloor helaas, maar leerde wel dat we graag al onze stukken gebruiken.

Onze jongste telg Eden had geen medelijden met haar tegenstander in de eerste ronde, in ronde 2 verloor ze met opgegeven hoofd op bord 2.

's Avonds konden we deze goede score vieren met een overheerlijke spaghetti.

Morgen staan er voor iedereen minstens 2 rondes gepland. Adriaan, Lotus, William, Paul en Maxim zitten morgen live.

Categorie

Jeugd