ONJK Dag 2

De 2e dag van het ONJK zit er op. Vandaag stonden meerdere rondes op het programma. Voor sommigen was het vroege opstaan even wennen, maar we geraakten allemaal vol moed aan ons bord.

Eden haalde vandaag 3/4, een mooie score. Het doel voor morgen: meer zetten noteren.

In de E-reeks stond Paul gedeeld eerste met 3/3, maar moest de duimen leggen in het duel om de eerste plaats. Tigo heeft 1/4, maar heeft al zeer veel bijgeleerd.

In de D-reeks gebeurde vandaag het onvermijdelijke: 2 clubgenoten tegen elkaar. Maarin, die morgen weer tegen een clubgenoot speelt, moest het opnemen tegen Adriaan. Na een marathonpartij van 2,5 uur kon Adriaan winnen. Adriaan heeft momenteel nog een perfecte score van 4/4, Maarin en Lotus hebben 3. Yumi en Abel hebben 2 uit 4.

In de C-reeks speelde Uma haar eerste rondes van het tornooi en ze had er duidelijk zin in. In de eerste ronde zette ze zonder problemen haar tegenstander aan de kant. De 2e partij verloor ze tegen een sterkere speelster. Killian doet onze voorzitter alle eer aan en speelde 2 remises. Jack won en verloor een partij, Stan zijn diesel moet nog op gang komen, hij heeft 1/3. Maxim won in het eindspel op knappe wijze van een 1700 en speelt morgen met 3/3 tegen zijn co-leider.

William ging met een leuk offer vlot naar 2/2. Of het offer correct was laten we in het midden, hij deed het vooral om de spektakelprijs van de ronde te winnen.

's Avonds konden we weer genieten van een overheerlijke maaltijd, bedankt kookmama's! Morgen staan er veel rondes en een blitztornooi gepland, het wordt weer een zware dag.

Categorie

Jeugd