Online Criterium Zottegem

Top 3 plaatsen voor ALS1351 en maarinmeert, maar er waren nog meer straffe resultaten.

In de -8 scoorde Edenthecute helaas maar 1/5, maar de partijen waren wel heel goed. Heel goed uitkijken voor aanvallen, zelf gaan aanvallen, vlotjes verdedigen tegen herdersmat, doe zo verder!

Bij de -10 had ALS1351 de tornooiwinst voor het grijpen, maar dan op het einde van zijn laatste match ging het plots mis. Wel nog steeds mooi 2e. Maarinmeert moest ook maar 1 keer zijn meerdere erkennen na een vervelende penning op zijn dame, dat levert een mooie 3e plaats op.
Een hele straffe prestatie was er van marioracebaan, bij zijn eerste tornooi in de -10 werd hij vlotjes 8e met 3/5 en hij had toch ook wel best stevige tegenstanders gekregen. Ook GoldenMadis scoorde ook 3/5 maar ietsje minder scheidingspunten. Smileytiger was er opnieuw bij hij startte heel snel en scoorde de helft. Glonders speelde ook goed in deze hogere reeks met 2/5.

In de -12 werd oefeningen 7e met 4/5, een keertje ging het mis, er was eerst wat voorprong en prachtige pionnen in het centrum tot er dan een dubbele aanval kwam. Dan waren er ook nog de 'nieuwkomers' in deze reeks: Lotusdecraene start met 3,5/5, Tlonders scoorde een mooie 3/5 en Sequioa2010 haalde 2/5.

Bij de -14 was er een vlotte 3/5 met een bijhorende 10e plaats voor lars20. MathiasDK scoorde vlot de helft.

Kleine kindjes worden groot en mogen dan in de open reeks meespelen. Ribeye12345 eindigde sterk 5e met 3/5. Chessforreal haalde vlot 2/4. Yorannoens wist 1 keer de volle buit binnen te halen.

Categorie

Jeugd