Axl wint groot goud in Wetteren

Op 14 december vond het 2e debutantentornooi van het debutantenseizoen plaats.
 
Voor Levi was het zijn eerste tornooi ooit, Tjorven en Jill speelden elke al enkele tornooien. Bij de kinderen van stap 1 werd gezien dat je met 10 minuten op de klok die zeker niet mag vergeten indrukken. Je moet ook goed uitkijken dat je je stukken veilig zet, kijken naar de aanvallen van de tegenstander en tegelijkertijd zoeken hoe je de ander schaakmat kan zetten. Echt spannend!
Na de pauze speelde Tjorven in de B-groep waarin hij goud won, Levi wist brons te halen in de E-groep en Jill verdiende een zilveren medaille in de G-groep.
 
Onze spelers van stap 2 en 3 kennen het reilen en zeilen van debutantentornooien al.
Axl won de grote gouden medaille van stap 2 (de A-groep) en alle andere kinderen van stap 2 wonnen ook gouden medailles! Paul in de C-groep, Yoran met een perfecte score in de D-groep en ook Senne deed dat na in de F-groep en Briek in de J-groep.
In de groep van stap 3 wist Maarin de A-finale te behalen, daarin haalde hij de grote bronzen medaille. In de B-groep vochten Klaas, Ruben en Yumi het onderling uit, Klaas won ze allemaal en haalde goud, Ruben haalde zilver en Yumi brons. Arnon haalde zilver in de D-finale en Lars haalde goud in de E-finale.
 
Na de laatste partij mocht ieder zijn medaille ophalen en een strip uitkiezen. Proficiat met jullie resultaten!
Een kleine extra motivatie nodig? Wie dit schooljaar drie keer meedoet aan een debutantentornooi verdient een mooie schaak-brooddoos!
Volgende afspraak is dus het tornooi van 11 januari in Landegem! Link
 

Categorie

Jeugd