Eerste 2 bekers zijn binnen

Intussen staan er al enkele kinderen in de lokale krant. https://www.tubantia.nl/hengelo/nk-jeugdschaak-in-borne-opperste-concentratie-aan-het-bord~ac7caca0/

Maar er is ook al wat gewonnen.

Op woensdagavond werd de ploegenblitz gewonnen door 'Roel est une baguette' bestaande uit Dries, Joris, Alicia, Léon en Lies.
Donderdagnamiddag werd er door 2 ploegen gevoetbald. We deden ons uiterste best, het team met de oudste spelers verloor hun eerste match omdat er nog 2 van hun sterkhouders aan het eten waren (omdat hun partij zo lang duurde).
Uiteindelijk mochten de jongste kinderen net niet verder naar de halve finale op doelsaldo, de oudsten wisten het voetbaltornooi te winnen!

In het schaaktornooi zijn de jongsten vandaag vol goede moed aan hun tweede tornooi gestart.
Morgen speelt Parcival (5/6) de match tegen zijn medekoploper Arthur Maters. Tyani staat een punt los met haar perfecte score van 6/6, van de 2 achtervolgers heeft ze er al eentje verslagen, morgen neemt ze het op tegen de andere.
Maar naast deze 2 zijn er nog heel veel kinderen erg goed bezig, je kan ze vaak live aan het werk zien: https://www.onjk.nl/nl/live/live2019c

Ook Pjotr heeft intussen zijn score op het EK verhoogd tot 2.5/7 en vecht de komende 2 dagen ongetwijfeld nog goed verder voor meer.

 

Categorie

Jeugd