Groot goud voor Maarin in Landegem!

Op 11 januari vond het 3e debutantentornooi van het jaar plaats, 20 kinderen gingen de uitdaging aan.

In stap 1 waren er 3 deelnemers van onze club, allen wisten ze matchen te winnen! Jill haalde zilver in groep G en Florian haalde in dezelfde groep brons. Johannes-Paulus kon goud behalen in de I-finale!

Bij stap 2 waren er enkele kinderen die toch wel droomden van de grote finale, maar voor elk van hen ging er een partijtje in de voorronde niet goed. Zo kwamen er 4 clubgenoten samen in de C-finale terecht. Een gouden medaille was er voor Axl, Paul en Adriaan, Lars kreeg zilver. Misschien lukt het een volgende keer wel?
Verder was er ook nog goud voor Maurits in de E-finale, zilver was er voor voor Rune (I), Isolde (K) en Senne (L). Brons werd behaald door Daan (D) en Briek (K).

In stap 3 ligt het niveau nog weer wat hoger. Adam speelde een foutloze voorronde in 3A, Maarin moest zich 1 keer gewonnen geven in 3B maar mocht ook nog mee naar de A-finale. Maarin nam revanche voor zijn verlies in de voorronde en wist 2/3 te halen, genoeg voor groot goud in stap 3! Adam verdiende de grote zilveren medaille. Lars en Yumi waren net niet bij de gelukkigen, met 3/4 mochten ze elkaar bekampen in de B-finale, die won Lars overtuigend met 3/3 en Yumi ging huiswaarts met brons. Verder nog drie keer goud voor Klaas (C), Arnon (E) en Tycho (F).

Dikke proficiat voor al onze deelnemers.
Sommige kinderen kregen al een extra prijsje omdat ze al aan 3 debutantentornooien deelnamen dit seizoen. Wil je ook een leuke schaakbrooddoos? Doe dan zeker mee in Lokeren op 22 februari en in Evergem op 4 april!

Alle uitslagen vind je op de site van Landegem: http://www.vrijschaker.be/ en ook foto's van het tornooi in Landegem.
Het aanwezighedenklassement staat op de site van de Liga: http://www.schaakligaoostvlaanderen.be/index.php/2019-2020

Categorie

Jeugd