JEF Braine-l'Alleud

Intussen de 3e JEF van het 'seizoen'.

Na Tyani die vorige keer meedeed stonden deze keer ook Yumi, Paul, Tuur en Lotus klaar om mee te spelen. Tuur moest helaas de dag voordien nog afzeggen, maar 4 schakers stonden paraat.
Met 81 spelers (helemaal volzet) ging op 7 rondes in een versneld Zwitsers het tornooi beslecht worden.

Na het maximum van 4/4 mocht Tyani op het eerste bord aantreden tegen de hoogste elo. Dit lukte niet maar daarna werden er nog 2 winsten bijgeschreven. Met 6/7 werd ze gedeeld eerste, op scheidingspunten 2e.
Door de 1e plaats van vorige keer en de 2e plaats van deze keer staat Tyani in het algemeen JEF-klassement wel reeds helemaal bovenaan!
Lotus mocht haar tornooi beginnen tegen de hoogste elo, dat lukte nog niet maar daarna kwam de puntenmachine wel op gang, 4,5/7 en een 21e plaats als -10 is super! Doordat Tyani een algemene prijs won kon Lotus met de prijs van beste meisje gaan lopen.
Yumi haar start was puntengewijs wat minder, maar dat kwam helemaal in orde in de 2e tornooihelft. Ook 4,5/7 en een 22e plaats.
Paul scoorde vaak per twee. Eerst twee keer verlies, twee keer winst, een keer verlies en dan nog 2 keer winst brachten hem op 4/7 en de 37e plaats. Dat is evenveel als de winnaar van de -8, ze stonden met 4 schakers gelijk maar Paul zijn scheidingspunten waren minder goed.

Alle uitslagen

Categorie

Jeugd