Jeugd blijft verder elo's stijgen!

Elk kwartaal komt er een nieuwe nationale elolijst uit. Voor de FIDE is het maandelijks dat de partijen verwerkt worden.
Nationaal kan je dus in één keertje toch wel makkelijker grotere sprongen maken.
De nationale elo's lieten even op zich wachten omdat de eloverantwoordelijke niet beschikte over de juiste informatie vanwege de FIDE. Het is natuurlijk wel cruciaal om alle gespeelde partijen te kennen.

De grootste stijger (+59) was Léon die een perfect 4/4 neerzette in de interclub. Diana verzamelde 50 extra elo-punten in een 19-tal partijen over de afgelopen 3 maanden, Maxim kon bijna evenveel winst voorleggen met zijn +48. Nicolas (+48) en Jeroen (+45) winnen alles wat ze spelen in de Interclub. Jeroen doet het tevens ook zeer goed in de Oost-Vlaamse Ligakampioenschappen met een tussentijdse eerste plaats in de reeks -1800. Stan (+45) en Killian (+41) schrijven ook weer wat punten achter hun naam dankzij de interclub.
Naast al dit vrij tot heel jeugdig geweld zien we ook mooie stijgingen bij Rik (+26), Nico (+24), Glenn (+20) en Bernard (+15).

Naast stijgers zijn er ook dalers. Ikzelf zat in de hoek waar de 'klappen' vielen. Maar de dalingen zijn een pak minder talrijk en minder groot dan de stijgers dus dat zit goed.
Als schakers zijn we in het algemeen vooral blij dat we terug wat 'gewoon' kunnen schaken, de vorm komt hopelijk later wel terug. 

Brecht komt binnen op de elolijst met 1289 na een mooie interclubwinst tegen een 1760! Maarin verzamelde heel wat partijen door het loodzware Wachtebeke Winter Open te spelen en krijgt een eerste nationale elo van 1197.

Ledenlijst + elolijst

Categorie

Algemeen