Krokustornooi Gent

Vorig weekend vond het Krokustornooi van Gent plaats. 2 dagen schaakplezier om de Krokusvakantie mee af te sluiten.

Wolf en Pjotr speelden bij de oudsten (-16) mee, het liep niet helemaal van een leien dakje zoals anders. In de laatste ronde moesten ze tegen elkaar spelen en werd het remise. Een eindresultaat van 4/7 voor allebei, Wolf werd 8e en Pjotr 10e.

Klaas was onze enige deelnemer bij de -12, zijn score was 3.5/11 waarmee hij 13e werd. In de partijen zag je dat er een goede vooruitgang inzit.

Als laatste komen we aan bij de kleinsten van de -10. Onze schakers stonden op een gegeven moment allemaal vlak bij elkaar in de rangschikking, maar dan is het afwachten wie er op het einde het hoogste staat...
Paul werd 4e met 7/11 en leverde als hij nadacht echt mooi spel af! Yumi en Tuur kwamen gelijk over de meet met 6.5/11 na hun remise in de laatste ronde. Dit was goed voor een 5e en 6e plaats. Adriaan werd 8e met 6/11, binnenkort zal die top 5 wel eens lukken denk ik. Briek heeft zichzelf misschien wel een beetje verrast door alles te geven, ik was alvast heel blij van zijn spelniveau. Dit was goed voor de helft van de punten en dus 5.5/11, goed voor een 15e plaats.

Alle uitslagen en foto's: http://www.kgsrl.be/krokustoernooi/2020/index_0103.html

 

Categorie

Jeugd