Maastricht 2023

De laatste dag van dit verlengd-weekendtornooi is ingegaan. 6 schakers van LSV-Chesspirant doen mee aan deze uitputtingsslag (of zo noem ik het toch).
Ronde 1 op vrijdagavond om 19u en ronde 7 gaat in op maandagnamiddag om 15u. Om uiteindelijk in 3 etmalen 7 partijen te spelen.

William speelt mee in de A-groep tegen net iets hogere tegenstand weet hij toch goed tot scoren te komen met 2/5.
Timothy staat in de B-groep ook op een score van 2/5.
Daarna zijn er 2 groepen de C1-groep en de C2-groep die evenwaardig zijn maar ze zouden vooral met teveel zijn mocht iedereen samen spelen. Ferry is de enige in de C1-groep, in ronde 2 mocht hij eens proeven van het leven aan het eerste bord.
In de C2-groep heeft Maxim de maximumscore, althans de maximumscore voor 4 partijen te hebben gespeeld, de eerste partij op vrijdagavond liet hij aan zich voorbijgaan. Op dit moment strijdt hij met 4,5/5 op het eerste bord om hopelijk alleen de koppositie te kunnen opeisen? Er werd dus wel een half puntje uitgedeeld voor bye's in het begin. Ook de andere spelers van de club in deze groep beslisten om voldoende uitgerust te starten in ronde 2.
Stef scoort 3/5 en Veerle en Jo hebben beide 2/5.

Categorie

Algemeen

Reacties

Maxim wint de c2-groep met 6/7! In de ochtendpartij stond hij een remise toe maar in de namiddag won hij om ongedeeld eerste te worden!