Online Criterium Turnhout

Het tweede online criterium, met deze keer ietsje meer jonge spelers die paraat stonden om hun nieuwste trucjes uit te testen.

Bij de -8 werd GoldenMadis mooi 3e met 4/5! Het veel oefenen van tactiekjes werpt zijn vruchten af in de partijen om ze zo goed mogelijk te zien, enkel een keertje ging het mis. Glonders haalde 2/5 en won tegen onze eigenste marioracebaan in een partij die heel snel gedaan was. Marioracebaan had in zijn 1e ronde zomaar eventjes tegen de winnaar van het eerste online criterium in de F-reeks gewonnen! Na ronde 3 verdween mario met 1/3.

In de -10 was er een gelijkaardige stunt als in de -8, maarinmeert wist met een heel mooie partij in de eerste ronde tegen de winnaar van de E-reeks vorige keer te winnen. De beste speler van de club was lotusdecraene die 3e werd met 4/5, enkel de winnares cici_schaak was te sterk. Maar er waren ook nog maarinmeert, sequioa2010 en alid01 die elk mooi 3/5 scoorden. Tlonders had wat pech en scoorde 2/5, ongetwijfeld wil hij volgende keer meer halen!

In de -14 stonden yorannoens en Killerbrecht_o_O weer paraat, met 2/4 werden ze in de laatste ronde tegen elkaar gepaard en yorannoens won het duel en werd zo 6e.

Waar zijn de andere -12, -14, -16 die ander geen enkel criteriumtornooi missen gebleven?

Categorie

Jeugd