Ploeg 2 olé olé

Het heeft even geduurd, maar hier is terug een verslagje van ploeg 2.

In ronde 11, de voorlaatste ronde van het seizoen, kregen we een 4-0 forfait tegen. Ondertussen speelden onze 2 concurrenten gelijk tegen elkaar, waardoor we zonder te spelen kampioen werden! Niet op de manier dat we hoopten natuurlijk, maar zeker verdiend!

In ronde 5 speelden William en Robbert mee in ploeg 1. Ze wonnen overtuigend met 5-1 van Wetteren 2. Ploeg 2 speelde ook tegen Wetteren, met een (op papier) iets zwakkere ploeg dan gewoonlijk.

Op bord 3 viel Steven in en deed dat met verve. Hij had van in het begin het overwicht en speelde dit goed uit.

Wolf kwam niet goed uit de opening, maar liet daarna zien dat hij duidelijk de betere speler was. Door te promoveren kon hij de 2-0 binnenhalen op bord 4.

Pjotr 'offerde' een stuk, en leek na een tijdje er nog wat compensatie voor te krijgen. Dit was helaas net niet genoeg en zijn tegenstander speelde het eindspel goed uit.

Op bord 1 speelde Annelies partij met wisselende kanten. Ze kwam goed uit de opening, maar stond later weer slechter. Aangezien we niet meer voor een ploegresultaat speelden (lees: we waren al kampioen), weigerde ze remise. Ze speelde nog volop voor de winst maar kreeg in het eindspel het deksel op de neus.

2-2, niet slecht voor een match die er eigenlijk niet toe deed. Ploeg 2 mag trots zijn op het seizoen en de mooie titel! Na de match gingen nog enkele clubgenoten verbroederen in de Italiaan in Merelbeke om het seizoen in stijl af te sluiten.

Tot volgend jaar in derde klasse!

Categorie

IC