Ploeg 5 kan weer ademen

Van de vorige wedstrijd had ik een mooi artikel dat ik per ongeluk heb gedelete. Die verloren we 3-1 waardoor we slechts 2 van de zes matchpunten hadden. Deze keer ging de jeugd (Killian, Adriaan en Pieter-Jan) weer naar Merelbeke. Nicolas pikte hen op en reed door naar Oostende. Stef is onze kapitein die nog nooit heeft gespeeld :). 

Adriaan was als eerste klaar, hij had op een bepaald moment een stelling waarin tegelijkertijd beide dames, drie torens, twee lopers en een paard instonden. Hij hield alles samen en won uiteindelijk een kwal. Hij ruilde verder af en speelde zoals vaak het eindspel uit met mooie techniek. 1-0 en ook 24 ratingpunten er weer bij. 

Hierna was PJ klaar. Zijn tegenstander had na 10 zetten nog 30 min en kwam (uiteraard) in tijdsnood. Hierdoor speelde hij het niet goed uit en verloor hij plotsklaps. 2-0 voor ons en ook voor Pieter-Jan +27 elo waardoor hij gaat aankloppen bij huisnummer 1800. 

Vlak hierna was Killian klaar, hij kreeg een koningsaanval te verduren, maar zette die mooi opzij. Vervolgens maakte zijn tegenstander wat foutjes. Hierdoor kon ook hij een winst uit de brand slepen. 3-0 + 30 elo en een mooie ploegwinst. 

Nu hopen dat we voor Lukaku konden spelen en 4 goals maken. Nicolas verloor in het middenspel helaas een stuk, maar vocht nog terug. Op het einde, in tijdsnood blunderde hij een kwaliteit en daarbij ook de partij.

3-1 Een mooie prestatie van de ploeg waarmee we ons uit het degradatiegedrang wrongen. Volgende keer speelt ploeg 5 thuis in Lokeren. Ik wil William trouwens proficiat wensen, volgens mij is hij de enige met 4/4 van de club, en dat in 2de klasse! 

Tot 3/12!!!!

Adriaan

 

Categorie

Algemeen