Stapjestornooi KMSK

Vanmiddag was er een online stapjestornooi, verschillende schakers maakten van de gelegenheid gebruik om te tonen wat ze al allemaal kunnen.

Bij stap 1 verschenen EdenTheCute, elisevanderlinden, SimonFromBelgium en VictorFornaciari aan de start. Allen speelden ze goed, sommige tegenstanders konden ze vlot van winnen, anderen waren nog wat te sterk. SimonFromBelgium en EdenTheCute eindigden beide met 4/7, elisevanderlinden en VictorFornaciari scoorden elk 3/7 wat ook mag gezien worden.
Resultaten stap 1

In stap 3 kon ik yorannoens en ALS1351 bezig zien. Yorannoens kwam zag en overwon al zijn 7 tegenstanders, zo werd hij natuurlijk 1e! ALS1351 scoorde 5/7 en werd zo 6e in het klassement, op zich is dat goed maar hij kan nog beter denk ik.
Resultaten stap 3

In de Open reeks speelden lotusdecraene en oefeningen mee. In deze reeks speelde iedereen vanaf stap 4 en hoger, hoger betekende tot aan het niveau van FM. Oefeningen speelde een tornooitje op en af waarbij winst en verlies telkens afwisselden. Lotusdecraene was gestart met een hele sterke match tegen een hele sterke schaker, zonder resultaat maar toch een match om tevreden mee te zijn. Daarna ging het even wat minder maar op het einde kwamen lotusdecraene en oefeningen tegen elkaar uit, na een spannende match besloten ze in remise, zo eindigen ze elk op de helft met 3,5/7.
Open reeks

Als er schakers zijn die deelnamen aan dit online tornooi en niet vermeld stonden in dit verslagje, dan is het omdat we je gebruikersnaam op Lichess helaas nog niet kennen. Laat het ons weten zodat we je ook kunnen volgen en tips kunnen geven in je matchen.

Voor jeugdschakers die nog meer online willen schaken is er elke woensdag van 16u00-17u50 iets te doen.
Tornooi per leeftijd: -10 jaar +10 jaar
Teamtornooi tegen andere clubs: Teambattle
Tornooi per stap: Stap 1 en 2 Stap 3 en hoger

Categorie

Jeugd