SVBT 2022

Zaterdag 30 juli stond onze club op sportief vlak weer paraat voor het jaarlijkse schaak-voetbal-badminton-tafeltennistornooi.
Alexander, Dries, Joris, Klaus, Léon, Wolf, Wouter en Xander gingen de strijd met 7 andere schaakclubs aan om hun sportiefste kunstjes te tonen.

Joris heeft een geschiedenis met iets later dan verwacht aankomen, zolang je met de trein gaat valt dat mee. Als je daarentegen mensen moet ophalen met de auto wordt dat wat spannender maar we geraakten er nog goed op tijd. Sommige andere teams geraakten er niet op tijd aangezien er ook een ongeluk was net voor Oostende.

We starten tegen KBSK, in het badminton leggen we nipt de duimen maar in het schaken konden we de winst binnenhalen! Tegen Lommel wonnen we vlot in het tafeltennissen, bij het badminton bleven de bordjes in evenwicht. Het 3e duel was tegen Opwijk, zowel in het voetbal als in het schaken wonnen we vlot. Tegen Oostkamp beten we 2 keer met 3-5 in het zand. KGSRL smeerde ons een voetbalnederlaag aan en dat deed wel pijn, in het badmintonnen konden we een halfje meenemen. Tegen Zottegem speelden we 2 keer gelijk. Eindigen deden we met een vlotte schaakwinst tegen Oostende en een remise bij het tafeltennissen.

Eindverdict:

  • 3/3 in het schaken, super!
  • 1,5/3 in het voetbal, toch heel wat teleurstelling, maar op zich nog oke.
  • 2/4 bij het tafeltennis, een hele vooruitgang
  • 1/4 als badmintonresultaat, een duidelijk werkpuntje
  • 7,5/14 en een 4e plaats! Hopelijk blijven we de progressie voortzetten en blijven we klimmen in het klassement

Categorie

Jeugd