LSV-Chesspiranters op het Wachtebeke Winter Round Robin

Ook op het Wachtebeke Winter Round Robin vinden we 5 spelers van onze club terug. Dit tornooi bestaat uit tienkampen per niveau waardoor zo goed als iedereen boven of onderaan kan eindigen afhankelijk van de vorm van de week, pech met de paringen bestaat niet echt.

Dries heeft al 2/3 in de B-groep. Voor Klaus begon het tornooi in de C-groep helaas in mineur: 6 uur wachten aangezien de tegenstander dan toch niet meedoet dus iedereen in zijn tienkamp zit met een forfait, intussen staat hij wel op 2.5/3. Bernard zit in een relatief moeilijke D-groep met voornamelijk 1500’s en 1600’s, toch wist hij al een half punt te pakken. De E-groep was niet met een veelvoud van 10 dus hier worden telkens paringen gemaakt op basis van de stand. Arthur is met een perfecte 3/3 gestart en mag tegen een laatste Deleu (want meer dan 3 zusjes zijn er niet). Wolf volgt Arthur op de voet met 2.5/3. Doe zo verder jongens!

Voor de jeugdspelers die nog niet weten wat gedaan het tweede weekend (zaterdag 17 en zondag 18 februari) van de krokusvakantie is er in Gent het jaarlijkse Krokustornooi in ietwat ongebruikelijke leeftijdsgroepen: -21, -16, -12, -10. Alle info vind je hier.
Op dit tornooi is er wat meer tijd op de klok zodat we ook wat kunnen noteren en extra veel bijleren uit onze partijen.

Categorie

Jeugd