Mooie resultaten op VK Rapid

Tijdens de laatste dag van september vond het Vlaams Kampioenschap Rapid plaats in Gent. Er deden 6 clubleden mee: William, Pieter-jan, Yoran, Yumi, Paul en Adriaan. 

Paul had geen al te beste start, hij begon met 1/7 inclusief een bye. Hij herpakte zich echter en scoorde in de laatste 2 rondes nog anderhalf punt. Yumi volgde ongeveer hetzelfde parcours, zij startte met 2/7 en eindigde met nog eens twee punten. 4/9 en nog een mooie €15 mee naar huis!

Yoran haalde ook 4/9 na een lastige dag kreeg hij toch zijn inschrijvingsgeld (€15) terug. Pieter-Jan haalde 5/9 na een ongelooflijk sterke dag met een tpr van maar liefst 1757(!) en reeg ook €45 binnen, helaas had hij normaal 105 euro gekregen maar ze waren gedeeld 1ste met drie. Adriaan hengelde ook 5 van de negen vissen naar binnen, met een gemiddelde tegenstand van 1775.Hij kreeg dan weer wel €95. Ten slotte hadden we William die maar liefst 6/9 haalde! Hij werd vijfde en mocht als vertegenwoordiger van de VSF een toespraak houden met veel eh... erin.

We gingen uiteindelijk allemaal helemaal afgepeigerd naar huis om iets lekkers te gaan eten. Bedankt aan alle ouders om te rijden en aan William voor zijn geweldige toespraak!

 

Categorie

Algemeen