Ploeg 9 is officieuze kampioen!!!

Voorbije zondag speelden we voor de titel. Dit kwam doordat we al een ronde 0 hadden gespeeld tegen ploeg 8. Deze ronde hadden we gewonnen.

We speelden thuis tegen Dendermonde 2. Tuur wou graag zijn clubgenoten een lesje leren en dat lukte ook. Na amper een uur (!) won hij zijn partij al:1-0 

Pieter-Jan won een stuk op zet 13 of zoiets en ook vlotjes de partij: 2-0!      We moesten nog maar een half puntje binnenhalen en dan waren we kampioen!!!

Stef kwam goed uit de opening en probeerde een paar tactiekjes uit. Het gevolg: damewinst door een vork met zijn paard! Op het moment dat zijn tegenstander zijn koning neerlegde, was het officieel. Of eigenlijk niet, maar dat maakt weinig uit. 

Toen moest Adriaan het enkel nog afmaken. Hij had helaas een Greek Gift gemist, waardoor hij uiteindelijk tevreden moest zijn met remise. 

Zo promoveert ploeg 9 naar de vierde divisie, met scores om u tegen te zeggen! Ik som ze even op: Bord 1: Pieter-Jan 3.5/6 Adriaan 0.5/1 en Killian had een jammerlijk verlies. Bord 2: Killian 2/4 en Stef en Adriaan 1.5/2. Bord 3: Adriaan 4/4 Stef 2/2 Lias 1/1 en Luc 1/1. Bord 4: Tuur 6.5/7 en Stef 1/1!

Straf, maar volgend jaar doen we nog beter!

     

Categorie

Algemeen

Reacties