SVBT 2021

In 2019 maakte de treinstaking het spannend.
In 2020 werd het tornooi afgelast door dat welgekende virus.
Dit jaar was het spannend omdat we eerst met ruim voldoende spelers waren en dan 10 dagen voor de start met maar 7 man. In allerijl werd er gezocht naar een 8e man. Sim had in de Oost-Vlaamse Interclub voor onze club gespeeld en vervolledigde de ploeg bestaande uit Dries, William, Robbert, Parcival, Klaus, Xander en ikzelf.

De eerste match konden we meteen punten scoren, een gelijkspel in het schaken tegen Oostende en winst in het voetbal, we waren vertrokken. Gent zette ons mooi met de voetjes op de grond door ons in het badminton en pingpong 2 verliezen aan te smeren. Daarna was het doelpuntenkermis in het voetbal tegen Opwijk, de stand op het einde was maar liefst 5-5, ook in het pingpong hielden we elkaar in evenwicht. Het badminton tegen Oostkamp ging ook gelijk op maar in het schaken wonnen we vlot. Ook Lommel ging voor de bijl in het schaken maar won daarna met 8-0 in het pingpong. Brugge was in het badminton te sterk maar in het schaken konden we de bordjes omdraaien. Tot slot was Zottegem sterker in het pingpong, misschien ook in het voetbal maar de stand op het einde was 3-3.

Uiteindelijk was 6,5/14 het eindverdict wat toch al een mooie progressie is ten opzicht van de vorige editie.
Het schaakniveau zat goed en iedereen scoorde wel wat. In het voetbal zijn we ook een te duchten tegenstander.
In het badminton en pingpong verloren we minder vaak met 0-8 maar veel punten scoorden we er nog niet mee. We weten dus waarop we moeten trainen tegen de volgende editie!

Na een lekkere pita vatten we de treinrit terug aan, deze keer werd niemand achtergelaten.

Op de foto ontbreekt Parcival, pas na de laatste voetbalinspanning dachten we aan een ploegfoto, Parcival was dan net vertrokken.

Categorie

Algemeen