Debutantentornooi Landegem

In stap 1 was dit het eerste tornooitje voor Sahir en Rayyan. Subih, Mats en Ella wisten al hoe een tornooi gaat.
Sahir en Rayyan waren bye in ronde 1 en 2 en dat is niet zo handig, want dan krijg je meteen hele sterke tegenstanders. Toch wisten ze zelf ook elk een punt te scoren in de voorrondes. Subih had in de namiddag meegedaan op ons criteriumtornooi, dat was heel zwaar, maar zo scoorde hij nu toch al 3/4! Ella wist 1,5/4 te scoren in de voorrondes wat prima is, enkel moeten we nog werken aan pat, want mat is veel leuker. Mats scoorde in de voorronde 1/4, wat ietsje minder is dan verwacht van een Oost-Vlaams kampioen. In de finales zette Mats dat recht. Mats pakte de gouden medaille, zilver medailles gingen naar Ella en Subih, en voor Sahir en Rayyan was er een bronzen medaille.

In stap 2 schaakten Leon en Aylin mee. Stap 2 is een pak zwaarder dan stap 1 maar toch konden ze elk scoren. Aylin haalde mooi de helft van de punten, Leon wist 1/4 te halen. In de finales kreeg Leon een zilveren medaille en Aylin een bronzen medaille.

Bij stap 3 gaven Lowie, Lars en Noah het beste van zichzelf. Voor Noah die nog maar één schaakles volgde, was dit natuurlijk ook zijn eerste tornooi. Onze 3 schakers scoorden elk 2/4 in de voorrondes. Lowie en Noah kwamen zo in exact dezelfde finalegroep terecht. Lowie wist genoeg punten binnen te halen voor de zilveren medaille. Lars en Noah haalden de bronzen medaille.

Heel sterk gedaan van al onze schakers!

De minder scherpe foto's zijn door mezelf genomen, de scherpe foto's komen van de organisatie van Landegem. Je kan eens een kijkje nemen in hun foto-album.

Dit was al het 2e debutantentornooi van dit schooljaar, er volgen er nog 5! Durf jij ook mee te doen?
Als je wil meedoen aan het volgende debutantentornooi te Deinze op zondagnamiddag 3 maart dan schrijf je dit best op in je agenda. Je kan nu reeds inschrijven!

Categorie

Jeugd