Nog enkele tornooitjes omdat het nog vakantie is

Lotus en Yumi zijn bezig om in de B-groep (1300-1999) van het tornooi van Vandoeuvre het beste van zichzelf te geven.
Bij Lotus lopen de punten vlot binnen, weliswaar moeten er steeds vele uren strijd geleverd worden om daar te geraken. Met 4/6 tegen 5 hogere en 1 lagere tegenstander gaat alles heel goed. Voor Yumi loopt het iets moeilijker met 1/6, telkens kreeg ze tegenstanders met ongeveer 250 elo meer wat het dus lastig maakt om te scoren. Ik hoop dat de paringen voor de volgende ronde een iets haalbaardere kaart geven!

Diana, Maxim, Alexander en Paul schaken mee in de Triathlon van La Bourlette. Zonet is de blitz gestart en Maxim heeft al 2 straffe winsten in zijn zak zitten. Ook Paul en Alexander overwonnen al de elologica. Ik ben benieuwd wat er nog meer komt van hen allen. Na de blitz volgen er 4 klassieke partijen om tot slot op zondag nog een rapidtornooi te spelen in de namiddag.

Omdat er nog niet genoeg tornooien zijn kan je morgen ook Yoran, Adriaan, Pieter-Jan en Jasper volgen die meeschaken in het Winter C&D-tornooi te Gent. De uitslagen zal je zeker kunnen meevolgen en misschien kan je zelfs partijen meevolgen, dat moeten we nog afwachten.

Categorie

Algemeen